Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Συμμετοχή αθλητών μας σε αγώνες πόληςΗ πόλη των Πατρών και ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους αθλητές τους για τη συμμετοχή τους στην ετήσια διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ με την επωνυμία Run Greece 2023 που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα των 10 χλμ. Έλαβαν μέρος οι αθλητές Μπάρκας Δημήτρης, Ζαπάντης Παναγιώτης και Φωτόπουλος Ανδρέας, ενώ στον αγώνα των 5 χλμ. Οι Νικολόπουλος Γιάννης, Μπαλάσης Διονύσης, Παχάκης Στέλιος, Λουλούδης Θόδωρος, Μπιλιανός Σωτήρης, Σολάκη Φιλιώ, Σακοράφα Εμμανουέλα, Μποδιώτη Ξένη και Τρίγκα Μαρία.


Επισης, την ίδια Κυριακή, στην πόλη των Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγώνας δρόμου 30χλμ. του γύρου της λίμνης με την επωνυμία “Ioannina Lake Run”, όπου εκεί ο αθλητής Νικολόπουλος Μιχάλης ολοκλήρωσε τον αγώνα τερματίζοντας με πολύ καλή επίδοση. 

Ως Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Πάτρας, τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε υγεία, καλές και δυνατές προπονήσεις και να μας κάνουν πάντα υπερήφανους με τις συμμετοχές και τις επιδόσεις τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου