Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Διακρίσεις και μετάλλια για τους αθλητές μας στη Σμύρνη.


Η πόλη των Πατρών και ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους αθλητές τους Φωτακοπούλου Ανδριάνα και Μεταξά Διονύση για τη συμμετοχή τους στους 32ους Βαλκανικούς αγώνες στίβου βετεράνων που πραγματοποιήθηκαν από τις 1 έως 3 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Σμύρνης


Οι προαναφερόμενοι αθλητές μας έκαναν υπερήφανους αφού κάτω από αντίξοες συνθήκες και ανθελληνικό πνεύμα από πλευράς Τούρκων διοργανωτών, κατάφεραν να διακριθούν και να φέρουν μετάλλια για την πατρίδα μας.

Ο Διονύσης Μεταξάς στην ηλικιακή κατηγορία 45/50 αγωνίστηκε στον αγώνα δρόμου 1.500 μέτρων με ατομικό ρεκόρ 6’31’’14 και κατέλαβε την 5η θέση και στον δίσκο με 23,96μ. την 3η θέση.

Η δε Φωτακοπούλου Ανδριάνα, παρά την πολύμηνη απουσία της λόγω τραυματισμού, κατάφερε να αγωνιστεί στη Σμύρνη με αξιοθαύμαστες επιδόσεις καθώς αγωνίστηκε στην σφαιροβολία όπου με βολή στα 8,40μ. κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο και στον ακοντισμό με ρίψη στα 24,70μ. την δεύτερη και το ασημένιο.

Εμείς ως Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Πάτρας, τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε υγεία, καλές και δυνατές προπονήσεις και να μας κάνουν πάντα υπερήφανους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου