Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Έτρεξαν στη μνήμη τους

Από το χθεσινό αγώνα δρόμου στο Νότιο Πάρκο. Διακρίνονται ο πρόεδρος Αντώνης Κανελλόπουλος, ο "καπετάνιος" μας Παναγιώτης Μεντζελόπουλος, ο Σπύρος Κατσαΐτης με τον μικρό του γιο Σταύρο, ο Λεωνίδας Κοκοτσής και η Σοφία Σκεύη.


"Ήταν εκεί και έτρεξαν μαζί μας, ο κυρ' Λουκάς, ο κυρ' Αντρέας, ο 'ΣΑΝ' και η Μαύρα μας. Δεν τους ξεχνάμε, πάντα θα τους έχουμε στην καρδιά μας"! 


Μ' αυτά τα λόγια και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τα περιοριστικά μέτρα, ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΒΑΣ Πάτρας έτρεξαν σε έναν συμβολικό αγώνα δρόμου το απόγευμα της Τετάρτης 09 Δεκεμβρίου στο Νότιο Πάρκο των Πατρών στη μνήμη των βετεράνων αθλητών και προπονητών του στίβου, Λουκά Αδαμόπουλου, Σωτήρη Αθανασόπουλου, Ανδρέα Πολυχρονόπουλου και Μαύρας Παπαλάμπρου.

Δυστυχώς όμως ο καιρός και ο τόπος δεν ήταν μαζί μας και έτσι δεν μπορούσε ο αγώνας να γίνει όπως γινόταν κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όπου όλα τα μέλη μπορούσαν να τρέξουν για να τιμήσουν τη μνήμη τους, ελπίζουμε όμως ότι μόλις η χώρα μας βγει από αυτόν τον εφιάλτη, ο αγώνας θα ξαναγίνει και η μνήμη των συναθλητών μας θα τιμηθεί όπως πρέπει.

Ας είναι η μνήμη τους αιωνία και όλοι εμείς που αν δεν συναγωνιστήκαμε μαζί τους τότε σίγουρα προπονηθήκαμε από αυτούς, να τους θυμόμαστε πάντα με αγάπη...* Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα τηρήθηκε αυστηρά το ιατρικό πρωτόκολλο ασφαλείας που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία από τον covid19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου