Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

«Προκήρυξη Δρόμου Θυσίας Καλαβρύτων - 9 Δεκεμβρίου 2018»


Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων
Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, αγώνα δρόμου απόστασης 10.000 μέτρων με την ονομασία «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Ο ανωτέρω αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.
1. Τεχνική Υποστήριξη.  Η τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει ανατεθεί στη Γραμματεία του ΑΣΑΕΔ.
2. Εκκίνηση.  Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:30 πμ, έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα.
3. Δηλώσεις Συμμετοχής.  Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση ως εκ τούτου οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2018 με ευθύνη του κάθε αγωνιζόμενου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον μία ώρα και τριάντα λεπτά νωρίτερα (10:00 πμ) για την παραλαβή από την γραμματεία των αριθμών (bib numbers).
4. Βεβαίωση Ικανότητας.  Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής, αποδεχόμενοι τα αναφερόμενα στη φόρμα εγγραφής (με την υποβολή της συμμετοχής τους, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, αποδέχονται με δήλωσή τους, η οποία υπέχει θέσει Υπεύθυνης Δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 4 του Ν.1599/1986, ότι: «συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική δική τους ευθύνη και έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις, κ.ο.κ.»
5.  Διαδρομή.  Η διαδρομή συνολικής απόστασης 10 χιλιομέτρων, αποτελείται από μικρές κλίσεις, κατηφορική στο πρώτο μισό και ανηφορική στο δεύτερο μισό της.
6. Τροφοδοσία.  Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 5ο χλμ, όπως και στον τερματισμό.
7. Χρονικό Όριο Τερματισμού.  To χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται στην 1:30 ώρα.
8. Βραβεύσεις.  Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια με προβλεπόμενη ώρα βραβεύσεων την 12:30 μ.μ.
9. Ιατρική Κάλυψη.  Θα υπάρξει πλήρης ιατρική κάλυψη του αγώνα με μέριμνα του Δήμου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου