Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας τίμησε τον Φάνη Τσιμιγκάτο


   Ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας συμμετείχε στον 1ο λαϊκό αγώνα δρόμου στη μνήμη του μεγάλου μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου, από το Στάδιο της Παναχαϊκής μέχρι την είσοδο της πλαζ ΕΟΤ στην Αγυιά, συνολικής απόστασης 5180 μέτρων και εύχεται ώστε ο αγώνας αυτός να καθιερωθεί να γίνει θεσμός και γνωστός σε όλο το Πανελλήνιο. 
   Ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας έλαβε μέρος με πολλούς αθλητές που γνώριζαν και είχαν προπονηθεί με τον μεγάλο αυτό αθλητή στη διαδρομή του έλους της Αγυιάς που τιμητικά φέρει το όνομά του. 
   Πιο συγκεκριμένα τον αγώνα αυτό τερμάτισαν ανά σειρά επιτυχίας οι:
ΚΥΔΩΝΙΑΤΗΣ Πολύκαρπος (20'40")
ΠΑΡΑΣΟΓΛΟΥ Νίκος (21'15")
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος (23'30")
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας (23'40")
ΚΟΚΟΤΣΗΣ Λεωνίδας (24'00")
ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ Δημήτριος (25'55")
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης (26'30")
ΑΜΑΡΙΩΤΑΚΗ Μαρία (26'36")
ΛΟΥΒΗΣ Γιάννης (27'00")
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γιάννης (28'24")
και τέλος οι ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Βασίλης και ΤΣΑΝΤΙΛΗ Μαρία.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο ακόμη συναθλητές του ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Τόλης αν και βρισκόταν στον Βόλο στα πλαίσια προετοιμασίας ως ομοσπονδιακός προπονητής, ταξίδεψε αυθημερόν για τον αγώνα, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του Φάνη, ενώ ο ΜΠΑΡΚΑΣ Δημήτρης συμμετείχε, έτρεξε και τερμάτισε αν και προσφάτως είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στο πόδι του. 

   Επίσης την ίδια ημέρα, ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας με τους ΜΠΑΛΑΣΗ Διονύση, ΜΟΣΧΟΝΑ Χρήστο και ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη, συμμετείχε στον αγώνα μνήμης 5 χλμ. αφιερωμένο στη μνήμη του ΛΑΖΑΡΗ Βασίλη, στον Αλισσό Αχαΐας. Σε ομιλία του προς τους αθλητές, ο ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης τόνισε τις αξίες του μαζικού λαϊκού αθλητισμού.

   Τέλος, ο ΚΟΚΟΤΣΗΣ Λεωνίδας συμμετείχε στον αγώνα 12 χλμ., από την Αρχαία Ήλιδα μέχρι τη Αμαλιάδα, τερματίζοντας σε χρόνο 01:07'08", στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 3ου Μαραθώνιου Αρχαίας Ολυμπίας, αγώνα θεσμού πλέον και ιστορικής σημασίας για τον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό ιδεώδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου