Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Βαλκανικό Βετεράνων Στίβου: Σάρωσε η Φωτακοπούλου, "Χάλκινος" ο Γιανναράκης στο Μαυροβούνιο


Δύο Αχαιοί αθλητές με καταγωγή από την Πάτρα και μέλη του τοπικού ΣΕΒΑΣ αναδείχτηκαν βαλκανιονίκες στο 33ο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου βετεράνων που έγινε στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Φωτακοπούλου Ανδριάνα πήρε ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα στη σφαίρα (8,96μ.), στο ακόντιο (21,23μ.), στο δίσκο (19,68μ.) και στο ύψος (1,18μ.) αντίστοιχα, ενώ ο Γιανναράκης Άγγελος ένα χάλκινο στο μήκος (4,65μ.).

Οι Έλληνες πρωταθλητές είχαν να συναγωνιστούν πολύ καλούς αθλητές για τα μετάλλια και ειδικά από τις Ρουμάνικες και Βουλγάρικες αποστολές.

Μόλις επέστρεψαν από το Μαυροβούνιο, οι αθλητές δήλωσαν ότι οι επιτυχίες αυτές δεν ήρθαν μόνες τους έτσι απλά, ήταν δύσκολοι αγώνες και πιο πολύ  δύσκολες οι προετοιμασίες του Ιουλίου, του Αυγούστου αλλά και του Σεπτέμβρη μέσα στον αφόρητο καύσωνα, ώστε να καταφέρουν να κρατηθούν σε αγωνιστική φόρμα και προπαντός χωρίς αφυδατώσεις και τραυματισμούς.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν και όπως υπογράμμισαν, με υγεία πάνω απ’ όλα στοχεύουν για του χρόνου με καλύτερες επιδόσεις.

Ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας με τη σειρά του συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιδόσεις τους και τα μετάλλια του και τους εύχεται υγεία και δύναμη για τις μελλοντικές τους επιδόσεις που στοχεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου