Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Με έξι αθλητές ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας στη Θήβα

Η αθλήτρια του ΣΕΒΑΣ Φωτακοπούλου Ανδριάνα 
Ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας θα πάρει μέρος στο 36⁰ Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων που θα γίνει στις 5-7 Ιουλίου στο στάδιο της Θήβας. Ο σύνδεσμος μας θα συμμετάσχει με τους και Αγγελο Γιανναράκη στο άλμα εις μήκος, την Αγγελική Μακρή στα 5χλμ. βάδην, τον Διονύση  Μεταξά στη δισκοβολία και το άλμα εις ύψος, τον Στάθη Μπουρδόπουλο στο ακόντιο και τη σφαιροβολία, τον Δημήτρη Τασσόπουλο στα 5χλμ. και την Ανδριάνα Φωτακοπούλου στο άλμα εις ύψος, τη σφαιροβολία και το ακόντιο.

Οι αθλητές μας, ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνάμεις του, έχουν κοπιάσει και προπονηθεί κάτω από δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες. Κόντρα σε όλα αυτά φτάνουν στην πόλη της Θήβας υγιείς και δυνατοί να διεκδικήσουν τις θέσεις τους στο Πανελλήνιο στερέωμα. Αξίζει δε να αναφέρουμε την επιστροφή της Αγγελικής Μακρή στα γήπεδα, ύστερα από ένα μακρύ χρονικό διάστημα, με ελπίδες, προσμονή και αξιώσεις για διάκριση.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας πάντα επιτυχίες, καλούς αγώνες και να επιστρέψουν χαρούμενοι, υγιείς και γεμάτοι εμπειρίες, προσδοκώντας μετάλλια για την πόλη και τον Σύνδεσμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου