Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Μια βραδιά γεμάτη κέφι από τον ΣΕΒΑΣ Πάτρας


Διαφορετικό ήταν το βράδυ της Δευτέρας (27/5) για την παρέα των  βετεράνων αθλητών στίβου που άφησαν στην άκρη προπονήσεις και προετοιμασίες (το πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων θα γίνει στις 15-16/6 στην Καρδίτσα) και το διασκέδασαν με την καρδιά τους σε παραλιακή  ταβέρνα στο Μονοδένδρι.



Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Νικολόπουλος Μιχάλης, χαρούμενος για την επιτυχία του στον αγώνα υπεραπόστασης 107,5 χλμ. "Ευχίδειος άθλος" και ο πρόεδρος του ΣΕΒΑΣ Κανελλόπουλος Αντώνης, πανταχού παρών σε όλες τις αθλητικές και μη εξορμήσεις του Συνδέσμου.



Η βραδιά βέβαια είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού ως γνωστόν ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας σε πρόσφατους αγώνες στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ., αναδείχτηκε για μία ακόμη φορά πρώτη επαρχιακή ομάδα και τιμήθηκε από την Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ) με βαρύτιμο κύπελλο, 

αλλά περισσότερο ήταν ένα έναυσμα να έρθουν πιο κοντά τα μέλη μεταξύ τους, να μοιραστούν αναμνήσεις και εντυπώσεις του παρελθόντος, να σχολιάσουν πρόσφατες επιδόσεις τους και να καταστρώσουν τα σχέδιά τους για το μέλλον. Βέβαια δεν έλειψαν και τα μεταξύ τους πειράγματα και έτσι η βραδιά που κύλησε με τόση χαρά και κέφι, φυσικά θα επαναληφθεί!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου