Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Αγώνες στίβου στη μνήμη του Σωτήρη Αθανασοπούλου

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Πάτρας διοργανώνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ. (ώρα προσέλευσης 4.30 μ.μ.) στις εγκαταστάσεις του ΣΕΓΑΣ στο πρώην εργοστάσιο Λαδόπουλου, αγώνες κλειστού στίβου βετεράνων στη μνήμη του αξέχαστου Σωτήρη Αθανασόπουλου, αθλητή, δρομέα και κριτή αγώνων κλασσικού αθλητισμού, που έταξε τον εαυτό του στην υπηρεσία του στίβου. Θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα 1.500μ.(ανοικτού), μήκος, ύψος και σφαίρα. 
Αξιόλογη η πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας για να τιμήσουμε την μνήμη ενός αγαπητού παράγοντα του Αθλητισμού, που από την επαγγελματική του δράση έγινε γνωστός ως «ΣΑΝ».

* Θυμίζουμε πως ο Σωτήρης Αθανασόπουλος έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2013 σε ηλικία 74 ετών. Επαγγελματικά είχε δραστηριοποιηθεί στην κατασκευή διαφημιστικών πινακίδων (ΣΑΝ). Ηταν ιδρυτικό μέλος των συλλόγων Βεργίνα και Αρτεμις που διέδωσαν την ξιφασκία (και άλλα αθλήματα) στην Πάτρα. Ηταν ένας από τους καλύτερους κριτές στίβου, μάλιστα είχε επιλεγεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 1982 στην Αθήνα. Είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείας Πελοποννήσου, της Ομοσπονδίας Βετεράνων (ΟΕΒΑΣ) και του ΣΕΒΑΣ Πάτρας. Επίσης, είχε τιμηθεί για την προσφορά του στα κοινά της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου