Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίττας 2017

Την Κυριακή 05/02/2017 ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Πάτρας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα της στο φυσικό του χώρο, το προπονητήριο του ΣΕΓΑΣ στις αθλητικές εγκαταστάσεις Λαδόπουλου.
   Στην εκδήλωση παρευρέθη ο κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Κων/νος υπεύθυνος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Πατρέων
                   Οι ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ Αγγελος, ΜΠΑΛΑΣΗΣ Νίκος, ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος του δήμου                             ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Κων/νος και ο ΚΟΚΟΤΣΗΣ Λεωνίδας με την κόρη του Ανδριάνα, που βρήκε το φλουρί στην πίττα.

    Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνης αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε και στις διεθνείς επιτυχίες των αθλητών. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης επεσήμανε την προσφορά του ΣΕΒΑΣ στον κλασσικό αθλητισμό και στη ζωή μας.
 
Ο Πρόεδρος Αντώνης ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ με την ΜΑΚΡΗ Αγγελική
Η δε παρουσία παλιών πρωταθλητών έδωσε ιδιαίτερη λάμψη στην εκδήλωση. Πρωταθλητές όπως ο μαραθωνοδρόμος βαλκανιονίκης ΜΠΟΥΡΚΟΥΛΑΣ Φώτης, ο βαλκανιονίκης και 11ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων στις μεσαίες αποστάσεις ΓΚΟΤΣΗΣ Αλέξης, ο πρωταθλητής Ελλάδος δρομέας ΤΑΝΤΑΡΟΣ Γεώργιος, καθώς επίσης και ο εν ενεργεία πρωταθλητής Ελλάδος στο βάδην και βαλκανιονίκης και 6ος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στο βάδην ΝΤΕΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Κώστας.

Κατα την εκδήλωση, τιμήθηκαν οι αθλητές ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, τέσσερις φορές χρυσός βαλκανιονίκης σε ανοικτό και κλειστό στίβο, στην κατηγορία (90-94), η ΜΑΚΡΗ Αγγελική, 1η στο χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην (Α-Γ) και 3η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 3χλμ. βάδην και τέλος τον ΚΥΔΩΝΙΑΤΗ Πολύκαρπο, που σε διάστημα ενός μηνός κατέρριψε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ στα 800 μέτρα, στην κατηγορία (50-54).
 
Ο βαλκανιονίκης ΜΠΟΥΡΚΟΥΛΑΣ Φώτης με τον ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ Ανδρέα

Η Βαλκανιονίκης ΜΑΚΡΗ Αγγελική με τον υπεύθυνο της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Πατρέων κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Κων/νο
 
Ο χρυσός βαλκανιονίκης ΓΚΟΤΣΗΣ Αλέξης, βραβεύει τον ΚΥΔΩΝΙΑΤΗ Πολύκαρπο, το έπαθλο παράλαβε ο συναθλητής του ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ Χρήστος


* Ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας ευχαριστεί το Δήμο Πατρέων και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου, για τη διάθεση του χώρου, καθώς επίσης και το αρτοποιείο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (Σούδας 3, πλ. Παπανδρέου) για την προσφορά της πίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου