Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αγώνας δρόμου 5 χλμ. στη μνήμη Φάνη Τσιμιγκάτου

   


   Η Οργανωτική Επιτροπή του «Αγώνα Δρόμου 5χλμ. στη μνήμη του Μαραθωνοδρόμου Φάνη Τσιμιγκάτου», αποτελούμενη από εκπροσώπους του Δήμου Πατρέων, της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ) και της   Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης, ανακοινώνει ότι ο αναβληθείς λόγω καιρικών συνθηκών αγώνας, θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου 2017 και καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον αγώνα.

   Η Οργανωτική Επιτροπή διευρύνεται με την συμμετοχή των συναθλητών του Φ. Τσιμιγκάτου, Γιώργο Τάνταρο και Φώτη Μπούρκουλα.

   Ο αγώνας έχει ενταχθεί στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και αποτελεί προάγγελο του Ημιμαραθωνίου που θα καθιερωθεί στη μνήμη του σπουδαίου μαραθωνοδρόμου από το 2018.

   Η αφετηρία του αγώνα θα είναι το στάδιο της Παναχαϊκής  με εκκίνηση στις 10:00 και θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Έλληνος Στρατιώτου -  Νοταρά – Αυστραλίας – Κανελλοπούλου – δεξιά παραλιακή οδός - είσοδος στο έλος  της Αγυιάς και  τερματισμό στις κατασκηνώσεις της Πλαζ. 

   Στους συμμετέχοντες θα δοθεί μπλουζάκι και αναμνηστικό μετάλλιο.

   Ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας με τη σειρά του, δηλώνει ότι θα συμμετάσχει στη λαμπρή αυτή εκδήλωση και καλεί όλα τα μέλη του με τη συμμετοχή τους να τιμήσουν τη μνήμη του λαμπρού αυτού αθλητή. 
Δείτε το άρθρο στο e-patras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου